Iegūsti zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.
KURSU VADA:
![LieneOzola-600x600](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2023/08/lieneozola-600x600-1.jpg)
Liene Ozola
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes docente, pētniece, Ph.D.
![saraksts saraksts](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2022/08/saraksts-60x60.png)
KURSA TĒMAS:
› Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
› Pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni
› Izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums
› Izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai
› Personāla higiēnas prasības
› Pārtikas higiēna. Vispārīgās un īpašās higiēnas prasības
› Laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā
› Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas pamatprincipi
› Galvenie pārtikas apriti reglamentējošie ES un LR normatīvie akti
› Pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība
› Pārtikas aprite un uzraudzība Latvijā
![izglitiba izglitiba](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2022/08/izglitiba-60x60.png)
NEPIECIEŠAMĀ IZGLĪTĪBA:
Nav nepieciešama kāda specifiska izglītība
![ilgums ilgums](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2022/08/ilgums-60x60.png)
KURSA ILGUMS:
4 akad. st.
![cena cena](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2022/08/cena-60x60.png)
MĀCĪBU MAKSA:
14,99 Eur (t.sk.PVN)
![vieta vieta](https://mcliepa.lv/wp-content/uploads/2022/08/vieta-60x60.png)
NORISES VIETA:
E-apmācību platformā – www.liepamaca.lv
KLIENTI, KAS MUMS UZTICAS