Iegūsti zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.

KURSU VADA:

Liene Ozola


Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes docente, pētniece, Ph.D.

saraksts

KURSA TĒMAS:

Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums

Pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni

Izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums     

Izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai                                                                                 

Personāla higiēnas prasības                                                                                         

Pārtikas higiēna. Vispārīgās un īpašās higiēnas prasības

Laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā

Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas pamatprincipi

Galvenie pārtikas apriti reglamentējošie ES un LR normatīvie akti

Pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība  

Pārtikas aprite un uzraudzība Latvijā         

izglitiba

NEPIECIEŠAMĀ IZGLĪTĪBA:
Nav nepieciešama kāda specifiska izglītība

sertifikats

IZSNIEDZAMAIS DOKUMENTS:
Apliecība par kursa apgūšanu

ilgums

KURSA ILGUMS:
4 akad. st.

cena

MĀCĪBU MAKSA:

14,99 Eur (t.sk.PVN)

vieta

NORISES VIETA:
E-apmācību platformā – www.liepamaca.lv

KLIENTI, KAS MUMS UZTICAS