MĀCIES MŪSDIENĪGI – IZVĒLIES E-APMĀCĪBAS!
Iegūsti zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.
KURSU VADA:
Liene Ozola
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes docente, pētniece, Ph.D.
KURSA TĒMAS:
› Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
› Pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni
› Izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums
› Izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai
› Personāla higiēnas prasības
› Pārtikas higiēna. Vispārīgās un īpašās higiēnas prasības
› Laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā
› Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas pamatprincipi
› Galvenie pārtikas apriti reglamentējošie ES un LR normatīvie akti
› Pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība
› Pārtikas aprite un uzraudzība Latvijā
NEPIECIEŠAMĀ IZGLĪTĪBA:
Nav nepieciešama kāda specifiska izglītība
IZSNIEDZAMAIS DOKUMENTS:
Apliecība par kursa apgūšanu
KURSA ILGUMS:
4 akad. st.
MĀCĪBU MAKSA:
14,99 Eur (t.sk.PVN)
NORISES VIETA:
E-apmācību platformā – www.liepamaca.lv
KLIENTI, KAS MUMS UZTICAS